Let's Live - Coaching & Consultancy
Using Research to Better Understand People

Workshops


Workshop Disc & Opvoeding

Opvoeden; misschien wel de mooiste en tevens de meest uitdagende taak die je als mens kunt hebben. Zou het niet fijn zijn als er een blauwdruk voor gedrag zou zijn die opvoeders hierbij zou kunnen helpen? Het goede nieuws is, dat die er is!

In deze praktische en interactieve workshop krijgen ouders c.q. opvoeders een blauwdruk voor gedrag en communicatie in handen, dat inzicht verschaft in gedrags- en communicatiestijlen van opvoeder en kind; het Disc persoonlijkheidsprofiel.

Disc verschaft u praktische en direct toepasbare inzichten en handvatten om de opvoeding zo goed en effectief mogelijk aan te pakken. Conflicten worden hierdoor vermindert, de communicatie wordt bevordert en de relatie tussen kind en opvoeder zal soepeler gaan verlopen. De verkregen inzichten kunnen direct bij thuiskomst worden toegepast.

Deze workshop garandeert de deelnemers een leerzame en leuke tijd!


Workshop Disc & Kinderen in het Onderwijs

Deze interactieve en praktische workshop geeft leerkrachten in het basisonderwijs inzichten en praktisch toepasbare tools in handen om de relatie en communicatie met hun leerlingen te optimaliseren. Leerkrachten verkrijgen inzichten in de gedrags- en communicatiestijl van henzelf en van de verschillende typen leerlingen in hun klas.

Als gevolg van de verkregen inzichten zal de communicatie verbeteren, conflicten verminderen en de relatie met leerlingen worden geoptimaliseerd. Met de inzichten die worden verkregen door deze workshop krijgen leerkrachten een blauwdruk in handen om hun leerlingen beter te kunnen begrijpen. Hierdoor zal de professionaliteit vergroten en het werkplezier toenemen. Resultaat gegarandeerd!

Alle workshops zijn op maat aan te bieden.