Let's Live - Coaching & Consultancy
Using Research to Better Understand People

Workshop Disc & Opvoeding

In deze praktische en interactieve workshop krijgt u inzicht in uw eigen gedrags- en communicatiestijl en in de die van uw kinderen. Ik maak hierbij gebruik van het Disc persoonlijkheidsprofiel.

U verkrijgt praktische en direct toepasbare inzichten en handvatten om de opvoeding van uw kinderen zo goed en effectief mogelijk aan te pakken. Conflicten worden hierdoor vermindert, de communicatie wordt bevordert en de relatie met uw kinderen zal soepeler gaan verlopen. De verkregen inzichten kunnen direct bij thuiskomst worden toegepast.

Deze workshop garandeert u een leerzame en leuke tijd!


Workshop Disc & Kinderen in het Onderwijs

Deze interactieve en praktische workshop geeft leerkrachten in het basis- en voortgezet onderwijs inzichten en praktisch toepasbare tools in handen om de relatie en communicatie met hun leerlingen te optimaliseren.

U verkrijgt inzichten in de gedrags- en communicatiestijl van uzelf en van de verschillende typen leerlingen in uw klas.

Als gevolg van de verkregen inzichten zal de communicatie verbeteren, conflicten verminderen en de relatie met leerlingen worden geoptimaliseerd. Met de inzichten die worden verkregen door deze workshop krijgt u een blauwdruk in handen om uw leerlingen beter te kunnen begrijpen. Hierdoor zal uw professionaliteit vergroten en uw werkplezier toenemen. Resultaat gegarandeerd!


Alle workshops zijn op maat aan te bieden.