Let's Live - Coaching & Consultancy
Using Research to Better Understand People

Over Mij

Mijn naam is Andrea Reijersen van Buuren. Getrouwd en moeder van vier prachtige dochters. Daarnaast ben ik ervaren leerkracht in het basisonderwijs, ondersteuner van de remedial teaching, Sova-trainer, gecertificeerd Disc-coach en eigenaar van Let's Live.

Gedrag van mensen heeft altijd al mijn interesse gehad. Tijdens mijn PABO (plus)-opleiding heb ik daarom de specialisatie gedrags- en leerstoornissen bij kinderen (gedifferentieerde aanvangsbekwaamheden) gevolgd. Deze specialisatie was gericht op alle soorten van leer-en gedragsproblemen bij kinderen.

Ik ben vervolgens  op een basisschool gaan werken als groepsleerkracht en ondersteuner van de remedial teaching. Ik ben inmiddels 16 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Gedurende deze tijd ben ik verschillende nascholingen blijven volgen over gedrags(stoornissen) bij kinderen, faalangst en pesten. Het is goed om al aan de basis te beginnen met het ondersteunen, helpen en stimuleren van een positief zelfbeeld en positief gedrag bij kinderen. In 2015 heb ik ook een certificering voor Sova-trainer (sociale vaardigheids trainer) behaald. 

Daarnaast heb ik vele jaren vrijwilligerswerk gedaan met dak- en thuislozen, verslaafden en jonge meiden met problemen in hun zelfbeeld, relaties en gedrag. In deze periode zette ik samen met een team de Stichting Back Home op (voor dak-en thuislozen en verslaafden) en de Stichting  Groei (voor jonge vrouwen) en begon teams en leiders aan te sturen. Ik werkte twee dagen per week vast voor de Stichting Groei en coachte verschillende meiden intensief in die tijd.

In deze periode heb ik mij ook gecertificeerd als DISC coach bij DISC Insights Benelux. Deze certificering houd ik jaarlijks bij en in 2014 heb ik  teamcoaching- en training aan mijn vaardigheid als coach toegevoegd, met specialisatie schoolteams. 

Ik heb door mijn vrijwilligerswerk veel ervaring kunnen opdoen met het coachen van mensen en het opbouwen en aansturen van teams. Tevens heb ik hierbij geleerd om te gaan met mensen van veel verschillende achtergronden. Deze ervaring gecombineerd met mijn onderwijsopleiding en ervaring, bracht me ertoe Let's Live op te zetten.  

Helpen om mensen en (school)teams in hun kracht te zetten is de passie en het doel van Let's Live.

Als u het beste uit uzelf en uw team wilt halen, bent u bij mij aan het juiste adres!

 

Ervaringen van mijn klanten

Omdat we er van overtuigd zijn dat een team krachtiger wordt als je elkaar door en door kent hebben we het afgelopen cursusjaar een Disc teamtraining door Andrea laten verzorgen. Ons team bestaat uit zeer verschillende mensen die, logischer wijs, beschikken over heel verschillende karakter eigenschappen. We staan echter wel samen voor een gezamenlijke opdracht: het onderwijs verzorgen voor een flink aantal kinderen.

Aan het eind van de cursusdag, die voorbij vloog, hadden we elkaar (nog) beter in beeld dan we voorheen al hadden. In de dagelijkse praktijk resulteert dit in een (onbewust) groeiend rekening houden met onderlinge verschillen. Daarnaast, en dat is zeker niet onbelangrijk, kan ik als schoolleider bij het maken van de groepsformatie rekening houden welke collega’s als duo een goede combi zijn. Is er nu ineens een heel ander team? Nee hoor; het besef allen verschillend te zijn is echter wel gegroeid. Ook dat dit nu eenmaal consequenties bij de omgang met elkaar en op de werkvloer heeft. We zijn er dus sterker van geworden. Een aanrader!

Eric Ippel, directeur Groen van Prinstererschool, De Bilt

Andrea heeft in januari 2015 een DISC training gegeven aan het team op de school waar ik werkzaam ben. Haar vlotte en enthousiaste manier van presenteren sprak mij aan. Andrea weet waar ze over praat en door haar jarenlange ervaring als leerkracht weet ze goed om te gaan met groepen. Ze neemt de tijd om vragen inhoudelijk te beantwoorden en houdt daarbij rekening met de gevoelens van de deelnemers.

Arjan Dam; leerkracht- coördinator bovenbouw bij Groen van Prinstererschool, De Bilt

Andrea Reijersen van Buuren beveel ik van harte aan voor trainingen, seminars en workshops! 
Andrea is een bevlogen vrouw, vol passie, duidelijk en eerlijk in communicatie en daarnaast ervaringsdeskundige. 
Van het begin tot het einde toe weet ze jou te boeien en op een inspirerende manier haar kennis over te dragen en je te raken. 
De kracht van Andrea is dat het een persoonlijk verhaal is wat aansprekend en uit het hart komt!

Peter Rook; organisator Goede Leven Seminars

Andrea ging mij coachen toen ik in een heftige tijd zat. De wekelijkse coaching gaf mij vele handvatten en houvast. Geestelijke, emotionele, rationele, maar ook meer praktische thema's, zoals fysieke, financiële en huishoudelijke zaken komen aan bod. Andrea is lekker praktisch en coacht niet op een afstandelijke manier vanuit de boekjes, maar staat als echt en gelijkwaardig mens naast je. Andrea is voor mij de ideale coach, omdat zij inzicht, begrip, diepte, humor en passie heeft. Bovendien brengt zij de waarheid in echtheid en oprechtheid. Door deze combinatie kon ik gemotiveerd tot actie over gaan, op weg naar een hoopvolle toekomst!

Janita de Jong;  volgde personal coachings traject

Ik heb een persoonlijk DISC-assessment laten afnemen bij Andrea. Het heeft mij meer inzicht opgeleverd in wie ik zelf ben. Dit heeft aanvaarding en een grotere tevredenheid over wie ik ben ten gevolg gehad. Ik ben er ook zelfverzekerder door in het leven gaan staan. Een aanrader voor persoonlijke groei!

Mark Stuyvenberg; eenmalig personal Disc-assessment voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Let's Live' heeft een heldere, no nonsens aanpak, gekoppeld aan een warme, persoonlijke benadering.
Na de test en training weet je exact waar je staat, direct uitvoerbaar in de praktijk, en zowel zakelijk als privé direct goede resultaten die je verder zullen helpen.

Niels Leijgraaf Team Leader Sales Support bij VSH Fittings & owner Webshopfotos.com and Niels Leijgraaf Fotografie