Let's Live - Coaching & Consultancy
Using Research to Better Understand People

Over Mij

Gedrag van mensen heeft altijd al mijn interesse gehad. Tijdens mijn PABO Plus-opleiding heb ik daarom de specialisatie gedrags- en leerstoornissen bij kinderen (gedifferentieerde aanvangsbekwaamheden) gevolgd. Deze specialisatie was gericht op alle soorten van leer-en gedragsproblemen bij kinderen.

Ik ben vervolgens  op een basisschool gaan werken als groepsleerkracht, ondersteuner van de remedial teaching en Sova (sociale vaardigheids) trainer. Ik ben 18 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. In 2015 ben ik, naast mijn baan in het basisonderwijs, gestart met coaching en training op scholen en heb ik Let's Live - Coaching & Consultancy opgericht. Eerst ben ik drie jaar werkzaam geweest als coach en trainer naast mijn baan in het basisonderwijs. Sinds januari 2018 ben ik voltijds aan de slag in mijn eigen bedrijf. 

Mijn eerste coachings- en trainingservaring heb opgedaan met ruim vijf jaar vrijwilligerswerk met dak- en thuislozen, verslaafden en jonge meiden met problemen in hun zelfbeeld, relaties en gedrag. In deze periode heb ik samen met een team de Stichting Back Home (voor dak-en thuislozen en verslaafden) en de Stichting Groei (voor jonge vrouwen) opgezet en begon ik teams en leiders aan te sturen. Ik werkte in die periode twee dagen per week vast voor de Stichting Groei en coachte verschillende meiden intensief in die tijd, naast mijn baan in het onderwijs.

In diezelfde periode heb ik mij ook gecertificeerd als DISC coach bij DISC Insights Benelux. Deze certificering houd ik jaarlijks bij en in 2014 heb ik teamcoaching- en training aan mijn vaardigheid als coach toegevoegd, met specialisatie schoolteams. En ik ben nog altijd aan het bijscholen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, om mijn kennis up tot date te houden. 

Helpen om mensen en schoolteams in hun kracht te zetten is de passie en het doel van Let's Live.

Als u het beste uit uzelf en uw team wilt halen, bent u bij mij aan het juiste adres!